STAR SNACK

STAR SNACK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 368 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Star Snack. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 21:06 snacks waren lekker maar de patat was slap had wat langer in t vet moeten blijven hangen
27 apr 2022 om 20:00 Na 2.5 uur eindelijk de bestelling binnen gekregen.. Stond dat het bezorgd was na een uur. Bel je na 1.5 uur ja sorry is druk nog 7 bestellingen. Snap dat het druk is maar zeg dan niet dat het een uur duurt.. frituur redelijk chinees eten zeer slecht
27 apr 2022 om 18:02 Weinig patat voor een grote portie. Weet ook niet wat er zo super is aan het slaatje.
11 apr 2022 om 11:36 Hamburger was koud
10 apr 2022 om 18:20 Ik dacht zal ook eens Chinees bestellen omdat de frites en snacks wel goed zijn bij snack star Maar het Chinese eten is echt slecht
15 mrt 2022 om 9:24 Men kan sinds kort ook Chinees eten bestellen. Helaas is als je iets met paksoi besteld het bakje maar half gevuld en als je tjap joi besteld bestaat het alleen uit taugé en weinig andere groenten.
13 mrt 2022 om 22:02 Het duurde wel wat lang voordat je eten er is maar eerlijk is eerlijk de kwaliteit is top
17 feb 2022 om 21:26 Heerlijk!
12 feb 2022 om 21:01 Zeer slecht eten broodje oud en hard kon gelijk naar de tandarts toe tartaar speciaal er op weet niet wat er op dat broodje zat maar niet dat dus zeeeeer slecht
22 jan 2022 om 11:42 Eten was erg lekker en bezorgtijd was precies nageleefd. Top!
20 jan 2022 om 19:00 wij hadden zo snel mogelijk gezet bij bezorging. vanaf het bestellen tot bezorgen zat 10 a 15 min. tussen. eten was compleet, heet en en alle opmerkingen waren nageleefd. top
13 jan 2022 om 21:00 Altijd snel binnen de aangegeven bezorgtijd. Eten gewoon goed wat je kunt verwachten van een snackbar. Op de milkshakes wordt aangegeven welke smaak het is zodat je dat niet zelf hoeft uit te vinden. Ontzettend handig. Aanrader!