STAR SNACK

STAR SNACK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Star Snack. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 14:18 Eten was bezorgen duur altijd lang dat is niet best
9 sep 2022 om 10:07 broodje was niet normaal klein kwa friet en andere snacks zijn ze geweldig maar kwa broodjes niet best.
2 sep 2022 om 20:34 Snelle bezorging. Knakworst veel te lang gebakken en droog. Geen lekker eten voor een hoop geld.
27 jul 2022 om 20:47 Het eten is altijd goed en de bezorging is altijd zeer snel. Alleen deze keer was de mayonaise wat zuur. Misschien een tip om daar even naar te kijken...?
20 jul 2022 om 22:10 Tis dat ik belde, waar mijn bestelling bleef, anders had ik nu misschien nóg zitten te wachten... Klant is niet bepaald koning bij Star Snack. Beetje vreemd allemaal gegaan... Wat ik uiteindelijk kreeg, was redelijk lekker.
19 jul 2022 om 20:58 Nooit bezorgd, geen contact te krijgen….
16 jul 2022 om 22:10 Patat was niet helemaal gaar
15 jul 2022 om 11:24 Het eten was te doen, kwamen alleen een burger te kort, terug gebeld en dat gemeld ze zei dat het wel bezorgd was bij ons maar wij hebben die burger niet gezien. Toch vol blijven houden… geen nieuwe burger ontvangen slechte service!
11 jul 2022 om 22:05 Fijn dat het werd afgeleverd op het strand. Geen servetjes en vorkjes gekregen, dus dit was niet zo handig.
6 jul 2022 om 14:31 Bar gegeten, gruwelijk gescheten.
7 mei 2022 om 21:06 snacks waren lekker maar de patat was slap had wat langer in t vet moeten blijven hangen
27 apr 2022 om 20:00 Na 2.5 uur eindelijk de bestelling binnen gekregen.. Stond dat het bezorgd was na een uur. Bel je na 1.5 uur ja sorry is druk nog 7 bestellingen. Snap dat het druk is maar zeg dan niet dat het een uur duurt.. frituur redelijk chinees eten zeer slecht